Nules ultima l’esborrany del pròxim pressupost

Les principals accions que contempla la porposta, es la congelació dels impostos i de les taxes municipals.

Economía 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
IMG_7278
Nules està ultimant uns pressupostos per a 2021 marcats pel caràcter social amb l'objectiu d'ajudar a les famílies de la població.

L’Ajuntament de Nules està treballant en l’esborrany del pressupost de l’exercici de l’any 2021, de fet està ja ultimant la proposta que en les pròximes setmanes es traslladarà als diferents grups municipals per a que l’estudien i puguen aportar els seus plantejaments al respecte.

 Així doncs, entre les principals accions que contempla aquest esborrany es troba la congelació dels impostos i de les taxes municipals, a més també es preveu partida pressupostària per als principals actes que se celebrem al llarg de l’any com les festes patronals, la fira agrícola o la fira medieval de Mascarell a les que es vol aquest any donar continuïtat si les condicions sanitàries ho permeten.       

El regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre, comenta al respecte que “els tècnics municipals estan confeccionant aquest esborrany dels conters municipals del pròxim any, amb els que es vol que la gestió municipal s’adapte a  l’actual situació financera derivada de la pandèmia. Per aquest motiu, es vol congelar els impostos i les taxes municipals, entre altres mesures que puguen ajudar a la ciutadania i a les famílies apostant per polítiques socials, d’ocupació i de promoció del comerç i dels serveis locals donant continuïtat a la campanya Activa Nules”.

 

                         

Te puede interesar
Lo más visto