Vila-real desmenteix les informacions falses sobre el confinament o tancament perimetral

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha desmentit les informacions falses i faules que durant les últimes hores circulen per les xarxes socials sobre un possible confinament o tancament perimetral de la localitat a causa de la covid-19.

Sanitat 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
vila
Benlloch demana a la ciutadania responsabilitat i confiança en el treball de les diferents administracions responsables i que s'informen a través dels mitjans oficials.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch,   ha negat rotundament aquesta informació i ha assegurat que “en cap moment s'està plantejant cap mena de confinament de la població per part de les autoritats sanitàries ni per part del consistori”.

Benlloch ha explicat que des de l'Ajuntament s'està fent un seguiment sobre la incidència del coronavirus en el municipi i ha reconegut que davant les dades preocupants que existeixen en l'actualitat “no podem relaxar-nos en el compliment de les mesures”, per la qual cosa ha apel·lat de nou a la ciutadania a fer “un exercici de responsabilitat personal i social” a l'hora de respectar les restriccions i limitacions establides per les autoritats sanitàries.

En aquest sentit, l'alcalde ha reiterat que el consistori està “en permanent contacte” amb la Conselleria de Sanitat i els responsables de Salut Pública i que s'estudien “possibles mesures per a intentar contindre la situació” i frenar l'expansió del virus. Benlloch demana a la ciutadania responsabilitat i confiança en el treball de les diferents administracions responsables i que s'informen a través dels mitjans oficials o els mitjans de comunicació que se’n facen ressò.

 

Te puede interesar
Lo más visto