Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Noves restriccions a la Comunitat

Des de dilluns que ve el toc de queda passa a les 23 a excepció de la Nit de Nadal i cap d´any, que es manté fins a les 12. Les reunions de qualsevol tipus amb un màxim de 6 persones.

Coronavirus 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
201216_convenio_transparencia_2
El president acompanyat de la consellera de Sanitat han informat d'estes noves mesures, apel·lant a la responsabilitat individual i que no caiguem en la temptació de fer-nos trampes.

 Les 3  noves mesures aprovades després de la reunió interdepartamental , són conseqüència de l'increment de casos durant l'última semana,la tendència de millora es va frenar en la comunitat Valenciana, amb una incidència que ha crescut en esta última setmana un 27 %.

Noves mesures  a partir de dilluns que ve

Les reunions es reduïxen a 6 persones, tant en espais públics com en privats, sense excepcions en els dies festius de Nadal, en els que tampoc estarà permés reunir-se més de dos grups de convivència.

La restricció de la mobilitat nocturna pels carrers es restringix a les 23 de la nit  tots els dies fins al 15 de gener. Amb dos úniques excepcions la nit del 24 i el 31 de desembre que s'àmplia fins a les 12 de la nit.

El confinament perimetral de la comunitat es reforça de manera rellevant la restricció entrada i eixida del territori de la comunitat Valenciana seguirà Vicente fisio i el 15 de gener i no hi haurà excepció només podran entrar en la comunitat Valenciana aquelles persones que en la seua residència habitual

Mesures que es mantenen


L'oci nocturn (locals de copes i discoteques) reobri, després de quatre mesos tancat, en horari diürn i només per a prestar servicis d'hostaleria i restauració.


Només es permetran les cavalcades de Reis estàtiques en llocs on es puga controlar l'accés. En tot cas, s'autoritzarà que els Reis Mags realitzen un recorregut en els pobles i ciutats a bord de vehicles de transport, sense que puguen llançar caramels o objectes.


Els residents en centres de majors només podran anar de vacacions amb els seus familiars durant un màxim de set dies, i al reingrés se'ls realitzarà una prova i mantindrà un aïllament preventiu de 10 dies en una habitació individual. Les visites als centres estan suspeses.
 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter