Almenara incrementarà les partides d'ajudes socials

També augmenta l'apartat de Comerç, Turisme i Sostenibilitat en 68.000 euros, en els pressupostos de 2021.

Economía 22 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
ajuntament1
L'Ajuntament d'Almenara realitzarà una aposta clara per les ajudes socials en aquesta època de pandèmia.

Per a això, en els pressupostos de 2021 s'ha realitzat eixa aposta per les ajudes socials que s'incrementen en una xifra de 20.000 euros el pròxim exercici. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, assenyala que “al costat de l'aposta per combatre l'atur i la covid-19, les qüestions socials i les ajudes als nostres veïns i veïnes amb més necessitats s'incrementaran per a poder atendre les necessitats existents”.

D'altra banda, segons ha assenyalat l'alcaldessa, “també en els comptes de 2021 volem redoblar els nostres esforços per a ajudar i fomentar un dels sectors que pitjor ho està passant en la crisi del coronavirus com és el del comerç i el turisme” pel que “des de l'Ajuntament d'Almenara continuarem impulsant aquests sectors incrementant en 68.000 euros la partida que es destina a aquest àmbit juntament amb la sostenibilitat, seguint la línia empresa per l'equip  de govern en els exercicis anteriors”.

Un altre apartat són les ajudes o beques per a estudiants de les quals és pioner l'Ajuntament d'Almenara. Així, per a 2021 també hi haurà una reserva per a les beques per als universitaris, tant les de matrícula, com també les de transport, així com els programes previstos per als alumnes de batxillerat.

 

 

 

 

 

 

Te puede interesar
Lo más visto