Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

 La vacunació contra la COVID-19 ha començat

Benilde Domingo, de 86 anys, la primera persona a rebre la vacuna contra la COVID-19 en la província de Castelló.

Coronavirus 27 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
borriana ok
Al llarg del dia es han administrat un total de 775 dosi entre residents i personal sociosanitari.

Benilde Domingo, de 86 anys, la primera persona a rebre la vacuna contra la COVID-19 en la província de Castelló, concretament en la residència de persones majors de Borriana.   La vacunació contra la COVID-19 ha començat en set residències de majors de les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Les primeres dosis han arribat al centre de distribució a les 9.53 hores i s'han repartit en neveres per a ser transportades a les residències de Sant Vicent del Raspeig, Torrent, Rafelbunyol, Benisanó, Almassora i Borriana, on es vacunarà les persones d'estos centres que hagen confirmat la seua acceptació. Al llarg del dia està previst administrar un total de 775 dosi entre residents i personal sociosanitari.

Durant el primer trimestre de 2021, en la Comunitat Valenciana s'administraran més de 377.000 dosi de la vacuna Pfizer, que corresponen, al tractar-se de dos dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública espera que les més de 50.000 persones, entre treballadors i treballadores i residents, que conviuen en residències puguen estar vacunades al llarg del mes de gener. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter