Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Heliodoro trobat a la Pobla Tornesa

Heliodoro Malavia, de 80 va ser localitzat la vesprada d'ahir al terme municipal de la Pobla Tornesa.

Successos 30 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2020-12-29 at 16.12.01
Dues joves que passejaven pel terme municipal de la Pobla Tornesa van trobar a Heliodoro i van donar l'avís.

Tranquil·litat per a la família d'Heliodoro Malavia, quan en la vesprada d'ahir rebien la notícia que dos jóvens havien localitzat a l'ancià de 80 anys en el terme municipal de la Pobla Tornesa.

 Segons pareix l'home es va desorientar i no trobava la forma de tornar a sa casa, perdut per camins, ha passat quasi dos dies i ha sigut localitzat gràcies a dos persones que es trobaven fent un passeig per lel terme municipal de la Pobla Tornesa. 

L'home es trobava en bon estat, encara que desorientat i va ser  traslladat a l'hospital general de Castelló per a comprovar el seu estat de salut.

 Els fets

Des de la vesprada del diumenge 27, es trobava  desaparegut del seu domicili a la zona de Castalia, en Castelló Heliodoro Malavia, de 80 anys.

Segons informa la família l'ancià va eixir a passejar amb la seua bicicleta com fa pràcticament tots els dies, però entrada la vesprada no va tornar.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter