Tercera jornada de busca sense èxit

A pesar de les intenses tasques del dispositiu de busca del caçador de Catí desaparegut la jornada ha finalitzat sense resultats positius.

Successos 29 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
12
.  Durant la nit, i davant de la visibilitat reduïda, continuaran els treballs una xicoteta part de l'operatiu.

La tercera jornada de busca del caçador de Catí desaparegut diumenge passat ha finalitzat sense resultats positius, a pesar de les intenses tasques del dispositiu de busca coordinat pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló des del Post de Comandament Avançat.

El dispositiu ha estat integrat per dotacions de Bombers del Consorci, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, unitats de Bombers Forestals de la GVA-SGISE, l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Diputació, la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació amb quatre binomis, efectius de Guàrdia Civil, Servici Cinológico de Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals i una unitat de Prevenció d'Incendis, a més de  voluntarios de Catí i personal del seu Ayuntament. 

17

Hui a més s'han incorporat a este dispositiu coordinat pel Consorci veïns voluntaris d'Albocàsser, així com dos mitjans aeris, concretament helicòpters de rescat de Guàrdia Civil i de Generalitat Valenciana.

A pesar de l'exhaustividad de la busca via terrestre i aèria, i l'ampliació a més zones, cap de les perquisicions ha oferit resultats satisfactorios.  Durant la nit, i davant de la visibilitat reduïda, continuaran els treballs una xicoteta part de l'operatiu, i ja amb la llum del dia es reincorporaran la resta d'efectivos.

Te puede interesar
Lo más visto