Comença a nevar en l'interior de la província.

Desde els servicis d'emergència es prega a la població màxima precaució i evitar circular per carreteres afectades per neu.

General 07 de enero de 2021 Redacció Redacció
02
Reunió del CPBC amb Ábel Ibáñez, Diputat de Bombers, i de Fernando Kindelán, Cap de la Secció Forestal del Consorci, responsable de coordinació de l'operatiu.

Comença a nevar en l'interior de la província. CPBC té activat tot el dispositiu de nevades, té mobilitzats 200 efectius humans, 18 màquines llevaneu, 8 camions salers i 30 vehicles auxiliars per a actuar en cas de necessitat .

Desde els servicis d'emergència es prega a la població màxima precaució i evitar circular per carreteres afectades per neu. També es mobilitzen 7 unitats de Bombers Forestals amb equips quitanieve per a realitzar rutes preventives de nevades revisant estat de carreteres i actuant escampant sal en punts afectats per plaques de gel.

Les condicions atmosfèriques actuals estan afavorint que tota la Província de Castelló estiga afectada per una massa d'aire molt fred que està provocant temperatures molt baixes arribant a superar-se els -5ºC en moltes zones d'interior i inclusivament els 0é en zones pròximes a la costa.

Les sensacions tèrmiques en zones d'interior on puga bufar quelcom de vent seran considerablement inferiors podent aconseguir valors inferiors als -10ºC.

Esta situació està prevista que es prolongue en major o menor mesura fins al pròxim dia 10 pel que cal estar pendents de les actualitzacions d'avisos i preemergències i caldrà tindre molt en compte les acumulacions de neu en zones d'interior.

Te puede interesar
Lo más visto