La Policia local de Castelló realitza 66 denúncies en 2021.

Per incomplir les mesures per a contindre la propagació de la covid-19 en el que portem d'any.

Sanitat 13 de enero de 2021 Redacció Redacció
POLICIA LOCAL CASTELLON
Des de l'entrada en vigor de les noves restriccions per a frenar la propagació del virus s'han realitzat 41 propostes de sanció

La Policia Local de Castelló ha realitzat 66 denúncies per incomplir les mesures per a contindre la propagació de la covid-19 en el que portem d'any, més de la meitat d'elles des de l'entrada en vigor, el passat 7 de gener, de les noves mesures preventives adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública entre les quals es troba la reducció dels horaris i aforaments en locals i establiments de restauració i hostaleria, entre altres. Les noves dades s'han exposat aquest dimarts en una nova reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) en la qual s'ha abordat l'evolució de la pandèmia a la ciutat.

L'alcaldessa de Castelló i directora del Cecopal, Amparo Marco, ha incidit en la necessitat d'extremar la precaució i el compliment de les noves mesures dictaminades per les autoritats sanitàries. “Des de finals de la setmana passada han entrat en vigor noves mesures amb l'objectiu de frenar la transmissió del virus i contindre la seua propagació en un context de creixement de la incidència tal com reflecteixen les dades de la Conselleria de Sanitat”, ha apuntat Marco. L'alcaldessa ha insistit així en la necessitat d'actuar amb prudència i responsabilitat per a frenar l'avanç del virus a la ciutat.

La Policia Local ha realitzat 66 propostes de sanció per incompliments en el que portem d'any, 41 d'elles des de l'entrada en vigor de les noves restriccions entre les quals destaquen la reducció de la mobilitat nocturna (fins a les 22.00 hores de la nit), reducció dels aforaments en locals comercials i hostaleria, i tancament d'establiments de restauració i hostaleria a les 17.00 hores, entre altres mesures. En aquest sentit, s'han realitzat 27 denúncies a establiments des del 7 de gener (37 en el que portem d'any). També s'han realitzat altres set denúncies per infringir la nova restricció de la mobilitat nocturna.

D'altra banda, el Cecopal ha abordat una primera revisió de les activitats municipals a desenvolupar durant el mes de gener amb la finalitat d'analitzar la seua adaptació a la normativa i la seua idoneïtat ens la situació epidemiològica. Els membres del Cecopal s'han emplaçat a una pròxima reunió per a revisar l'evolució de la pandèmia a la ciutat i la revisió de les mesures actuals a nivell local  

Te puede interesar
Lo más visto