Dades vacuna Pfizer

El sistema sanitari valencià ha administrat ja en residències i entre personal sanitari més de 57.223 dosi de la vacuna

Sanitat 13 de enero de 2021 Redacció Redacció
Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

El sistema sanitari valencià ha administrat ja en residències i entre personal sanitari més de 57.223 dosi de la vacuna de Pfizer. Amb esta xifra, pràcticament s'esgoten els vials subministrats per Pfizer a la Comunitat Valenciana. Este dimecres es distribuïxen les primeres dosis de la vacuna de Moderna que rep Espanya. La primera remesa arribada a la Comunitat Valenciana (3.000 vacunes aproximadament) s'està administrant en HAC-LES (Hospital d'Atenció a malalts Crònics i de Llarga Estada)

Per tant, el ritme de fabricació i subministrament marcat pels laboratoris determina la velocitat d'administració d'eixes dosis per part del sistema sanitari valencià. A hores d'ara, no hi ha cap problema a l'hora de posar la vacuna als grups de població definits en l'estratègia nacional.

A més, la titular de Sanitat ha insistit, durant la videoconferència amb col·legis professionals, en que la vacuna també arribarà als professionals de la sanitat privada. Inicialment, es vacunarà als de primera línia i més tard, a la resta del personal. A tal objecte, hi ha previstes reunions amb els hospitals privats per a sol·licitar-los que demanen la informació pertinent.

Te puede interesar
Lo más visto