Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Trovam – Pro Weekend se celebrarà del 3 al 6 de novembre del 2021

L’esdeveniment es posiciona com una de les cites musicals i professionals de referència

Cultura 02 de febrero de 2021 Redacció Redacció
010221 TROVAM 2021
Es mantindran els tallers formatius a càrrec d’especialistes i el testimoni de primera mà d’artistes.

La novena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend se celebrarà entre el dimecres 3 i el dissabte 6 de novembre del 2021 a Castelló de la Plana. L’anunci arriba després de la reunió del Comité Executiu de la Fira amb la presència dels representants de les entitats i institucions que conformen l’esmentat òrgan: la Valencian Music Association (VAM!); l’Institut Valencià de Cultura (IVC); la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló de la Plana; i la Diputació de Castelló.

L’organització de la Fira Valenciana de la Música vol posar en valor l’èxit que va suposar la realització de l’última edició malgrat les circumstàncies sanitàries. Com és ben sabut, la pandèmia ha obligat a suspendre bona part de les programacions musicals en la Comunitat Valenciana. En canvi, el públic i els professionals arribats a Castelló van poder gaudir de les actuacions i activitats del Trovam – Pro Weekend amb un compliment estricte de les mesures de seguretat dictades per les autoritats.

Les activitats professionals tornaran a tenir com a columna vertebral les meses de debat, punt de trobada i reflexió dels treballadors del sector. Així mateix, es mantindran els tallers formatius a càrrec d’especialistes i el testimoni de primera mà d’artistes. En cas que fos possible, es recuperaran els speed meetings, un espai que facilita els contactes entre intèrprets, programadors, promotors, discogràfiques, etc. A més, un dels objectius de la Fira és incrementar les relacions amb professionals de la resta de l’Estat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter