Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ashocas demana el suport de l'ajuntament de Castelló

Els hostalers mantindran al llarg del dia de hui una reunió , amb representants municipals , per a traslladar-los les seues exigències.

General 09 de febrero de 2021 Redacció Redacció
ashocas
Les associacions provincials mantenen les seues protestes i este pròxim dijous celebraran una cacerolada en la plaça Major que arribarà fins a les Aules.

Al llarg del dia els hostalers de la ciutat de Castelló mantindran una reunió amb els responsables de l'ajuntament de Castelló para per a traslladar-los les seues exigències i demanar-los que facen un pas al capdavant de veritat i ajuden a pal·liar esta situació per la qual travessa l'hostaleria de la ciutat.

Segons l'associació que representa a més de 200 hostalers de la capital, l'ajuntament té la capacitat d'ajudar a l'hostaleria igual que fa amb altres sectors de la ciutat o moviments socials per a evitar la sagnia de tancaments de negocis que es va a produir, i per consegüent la pèrdua de milers de llocs de treball.

Ashocas en la reunió que se celebrarà hui, també esperen que l'ajuntament els explique com tramitar les ajudes del pla Resistir de la Generalitat . De la mateixa manera l'associació junt amb altres que s'han sumat de la resta de la província tant del sector de l'hostaleria com d'altres sectors, com poden ser els autobusos, continuaran amb el seu calendari de protestes i este dijous es celebrarà una cacerolada en la plaça Major que acabarà en la plaça de les Aules.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter