Vacunacions a l´hospital de camapanya

Els tres hospitals de campanya han permés incrementar la capacitat assistencial hospitalària i alleujar la pressió assistencial en els pics alts de la pandèmia.

Sanitat 16 de febrero de 2021 Redacció Redacció
2f8ea82c-91d4-41f4-9ac3-80366120ef52
A Castelló també s'ha establit un punt de vacunació enfront de la COVID-19 dependent de la Unitat de Medicina Preventiva, en el que han sigut vacunades 2.800 persones.

 Una altra de les actuacions assistencials que s'està realitzant en estos centres per a donar suport a l'activitat dels centres sanitaris és la campanya de vacunación. 

En l'hospital de campanya de Castelló també s'ha establit un punt de vacunació enfront de la COVID-19 dependent de la Unitat de Medicina Preventiva, en el que han sigut vacunades 2.800 persones.

Estes instal·lacions també han acollit punts de vacunació de la grip. De fet, en l'hospital de campanya d'Alacant s'han vacunat fins al 31 de gener 2.450 professionals, i en l'hospital de campanya de Castelló a 1500 persones.

En este sentit, l'hospital de campanya de Castelló també ha aprofitat estes instal·lacions per a agilitzar l'activitat assistencial. Per això, s'ha arribat a crear un espai per a albergar la unitat centralitzada de proves, principalment per a processos preoperatoris. A més, s'ha ubicat una sala de preingrés hospitalari per a reforçar l'espai assistencial del servici d'Urgències, dotat de llits, equipament clínic i control d'infermeria.

D'altra banda, en estes instal·lacions s'ha realitzat l'arreplega de mostres dels participants en l'estudi de serologia que ha dut a terme el Ministeri de Sanitat durant la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto