El Cluster ceràmic pilar fonamental de la recuperació econòmica nacional

La ministra Reyes Maroto, anuncia a Castelló un pacte d'estat per la indústria.

Economía 22 de febrero de 2021 Redacció Redacció
20210222124558_0D9A8250-01
La ministra a participava hui en l'acte organitzat per a Ascer, en el que ha destacat la resistència i capacitat de transformació i innovació el sector ceràmic.

Este matí en la seu d'ASCER a Castelló ha tingut lloc la presentació de l'estudi sobre "l'impacte socioeconòmic i fiscal del sector del tauleller i paviments ceràmics d'Espanya"  elaborat per esta associació. L'acte ha comptat amb la presència de la ministra d'indústria Comerç i turisme Reyes Maroto, acompanyada pel President de la Generalitat Ximo Puig i L'alcaldessa de la ciutat Amparo Marco.

 En la seua intervenció la ministra anunciat un pacte d'estat per la indústria en què el sector ceràmic tindrà un pes fonamental la ministra destacat la resistència i capacitat de transformació i innovació del Cluster ceràmic com a pilar fonamental de la recuperació econòmica nacional.

 En este acte organitzat per ASCER es realitzava la presentació de l'informe d'impacte de la indústria ceràmica en l'economia europea destacant l'enorme paper de resistència, innovació i capacitat transformadora del sector que es convertirà en un pilar fonamental de la recuperació econòmica nacional

D'altra banda la ministra hi ha anuciat que ja estan treballant en la recuperació del programa de viatges de l'Imserso, una de les reivindicacions del president per la importància que tenen estos viatges per al sector turístic de la Comunitat Valenciana. Reis Maroto ha explicat que amb la vacunació de les persones majors com a prioritat es pot plantejar una convocatòria que poguera eixir al setembre.

Te puede interesar
Lo más visto