Complicat Rescat de 4 gatets a Castelló

Huellas Callejeras vol agrair públicament a l'equip de Bombers de Castelló la seua ajuda en el rescat.

General 08 de marzo de 2021 Redacció Redacció
Rescate 6 marzo .. (2)
Les quatre cries i sa mare es troben fora de perill ,en en una casa d'acollida, a l'espera de trobar una llar definitiva.

"Huellas callejeras" rescata a 4 gatets i la seua mamà el dissabte dia 6 amb l'ajuda dels bombers de Castelló.

L'associació de protecció animal de Castelló "huellas callejeras",  era alertada dissabte passat dia 6, de que uns gatets bebés estaven atrapats en les engrunsadores d'un parc infantil de la ciutat de Castellón.

Rápidamente diversos voluntaris de la protectora es van posar en marxa, però a l'arribar al lloc es van adonar de que no podien accedir per a rescatar-los, els gatets estaven situats davall una tarima de fusta del parc infantil. Ràpidament els voluntaris es van posar el contacte amb els bombers de la ciutat, que no van dubtar un instant a acudir a la crida angoixada dels voluntaris, i ajudar-los en el rescat.

El rescat no va resultar fácil,y els bombers van haver d'emprar-se a fons per a aconseguir alçar la placa de tarima en la qual estaven atrapats els quatre bebés. 

En estos moments els quatre bebés i la seua mamà es troben en una casa d'acollida, a l'espera de trobar una llar definitiva.

WhatsApp Image 2021-03-09 at 09.06.41

Vols ser un d'eixes llars? Pots ajudar a Huellas Callejeras,  de moltes maneres, tant aportant aliments, fent-te soci o casa d'acollida,  o potser sent voluntari. Siga com siga tots sempre podem fer més.

 Si vols saber més sobre esta protectora t'anime a visitar el seu web www.huellascallejeras.com

Te puede interesar
Lo más visto