Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Marató BP Castelló i 10K FACSA, una edició virtual

La prova ha registrat més de 1.100 inscrits i s'han comptabilitzat més de 10.000 activitats.  

Esports 09 de marzo de 2021 Redacció Redacció
_LRS4831
Acaben les carreres de Marató BP Castelló i 10K FACSA Castelló en aquesta edició virtual de l'esdeveniment. Gran èxit de participació i un lliurament absolut per part dels corredors.   

L'organització de l'esdeveniment al costat de Runática han preparat tot un sistema de desafiaments esportius per als corredors als qui han atorgat insígnies virtuals per aconseguir cada repte proposat. Les inscripcions han superat les expectatives inicials amb més de 1100 inscrits, s'han registrat 10.117 activitats, amb 10.650 hores dedicades als reptes. A més, el total de km recorreguts ha sigut de 99.381 i s'han atorgat 2.659 medalles virtuals.
 
Entre els participants destaquen els qui han aconseguit realitzar tots els reptes proposats, un total de 16, Pep Iglesias Alarcón i Santi Saborit, tots dos del Club de Muntanya Vilafamés. Per part seua, el millor temps de Marató ho ha aconseguit Cristobal Adell, del Club de Muntanya Vistabella, amb un temps de 02.33:32, i de 10K Marcos Hortelano, del Club Atletismo Cuenca, amb un temps de 34:17.
 
Les diferents classificacions ja es poden consultar en:
 
Medaller: https://www.runatica.com/ext/maraton-castellon-virtual-2021/mod/med.

Marató BP: https://www.runatica.com/ext/maraton-castellon-virtual-2021/mod/42k

10K Facsa:  https://www.runatica.com/ext/maraton-castellon-virtual-2021/mod/10k 
 
Juanma Medina, vicepresident del Club Running Castelló i coorganitzador de l'esdeveniment destaca l'innovador sistema de reptes virtuals que ha fet que la participació s'haja disparat en un any que es preveia complicat “mantenint així l'esperit de l'esdeveniment”.
 
Marató BP Castelló i 10K FACSA Castelló continuarà proposant reptes. El pròxim, serà el Repte Solidari amb la col·laboració del Centr0 Comercial Salera, en el qual es canviaran quilòmetres recorreguts per quilos de menjar en benefici del menjador social de Càritas Diocesana Segorbe - Castellón. A més, està preparant una sèrie de vídeos amb consells pràctics per a preparar als corredors de cara a una edició 2022 que, s'espera, recupere la normalitat. 
 
L'organització destaca el compromís dels corredors i el suport dels patrocinadors i col·laboradors en un any especialment difícil en el qual han donat suport a l'esdeveniment coorganitzat pel Club d´Atletisme Running Castelló i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Castelló i que es consolida com l'esdeveniment referent dels corredors populars.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter