Sanitat planifica administrar 68.000 dosi de vacunes durant esta setmana

Continua la vacunació de persones majors de 80 anys i del grup de grans dependents, que es prolongarà unes quantes setmanes.

Sanitat 09 de marzo de 2021 Redacció Redacció
vacunas
S'han distribuït 18.500 dosi de la vacuna d'AstraZeneca destinades a persones cuidadores professionals.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua esta setmana amb la campanya de vacunació enfront de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana.

En este sentit, es va a administrar la segona dosi de vacuna en residències a les persones que van ser vacunades amb la primera dosi la setmana del 15 de febrer. Així mateix, en estos mateixos centres seran vacunades amb la primera dosi les persones que no van poder vacunar-se anteriorment, bé per infecció activa o per ser nous ingressos. Totes elles amb la vacuna de Pfizer-comirnaty.

Un altre dels grups en què continua la vacunació esta setmana són les persones dels centres de dia de diversitat funcional, per als que hi ha previstes esta setmana 4.800 dosi de Pfizer

Quant a les i els professionals del sistema sanitari de salut, es van a vacunar esta setmana els que van rebre la primera dosi durant la setmana del 15 de febrer i els que no van poder vacunar-se en eixe moment.

D'altra banda, s'han destinat esta setmana 18.500 dosi de la vacuna d'AstraZeneca per a la vacunació de part del grup de cuidadores i cuidadors no professionals.

A més, es va a administrar esta vacuna també a professionals dels centres de dia. També estan previstes unes 35.000 dosi de Pfizer per a continuar amb la vacunació de persones majors de 80 anys i grans dependents, i unes 2.000 dosi de la vacuna de Moderna. Finalment, es va a continuar administrant segones dosis de Moderna per al personal d'hospitals públics i del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto