Onda ofereix treball a 15 persones amb discapacitat i víctimes de violència de gènere

L'Ajuntament reedita la convocatòria de beques de formació en pràctiques i amplia la duració i remuneració

General 02 de junio de 2021 Redacció Redacció
BEC_03
Font: Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat a la seua plantilla a 15 persones amb discapacitat i víctimes de violència de gènere a través del programa de beques de formació en pràctiques. Com a novetat, el consistori ha ampliat la duració d'aquesta formació, de tres a cinc mesos, i la remuneració mensual rebuda, de 500 a 600 euros per 25 hores setmanals.

Així, el govern municipal compleix amb el seu compromís d'augmentar la inversió en aquestes beques per a ajudar els col·lectius en risc d'exclusió social. Els becaris realitzaran labors de suport a la consergeria de l'Ajuntament, Centre d'Ocupació Monteblanco i les instal·lacions esportives municipals, a més de reforçar el personal del Museu del Taulell Manolo Safont, local d'Associacions i Centre de Dia.

La tinent d'alcalde i regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha comentat que «des d'aquest govern continuem apostant per ampliar les oportunitats de formació als i les ondenses en risc d'exclusió, amb l'objectiu final de facilitar-los l'accés al món laboral i millorar la seua qualitat de vida».

Requisits

Entre els requisits comuns per a optar a les beques destaquen tenir entre 18 i 64 anys, ser veïns d'Onda i trobar-se en situació de desocupació. En concret, per a les beques formatives a persones amb discapacitat es requereix acreditar un grau de discapacitat d'almenys 33 %. Per part seua, les aspirants a les beques de violència de gènere hauran de reunir la condició de dona supervivent a la violència de gènere acreditada bé a través d'una sentència condemnatòria, una resolució judicial amb mesures per a la protecció de la víctima o una ordre de protecció a favor de la víctima.

Cal destacar que en tots dos casos les persones becades seran supervisades per part d'un tècnic d'ocupació del servei Onda Activa. Com a pas previ a l'inici de la beca, aquest professional realitzarà una valoració de les competències laborals i personals dels candidats seleccionats. Després, donarà suport, intermediació i formació als beneficiaris de les beques en l'acompliment de les seues tasques.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto