L'Ivace convoca 70 beques remunerades d'especialització en internacionalització

Les beques estan dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen treballant

General 02 de junio de 2021 Redacció Redacció
foto_torre2_ca90

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha publicat la convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'Inglés i que no estiguen treballant.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat «l'aposta de la Conselleria d'Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització». Es tracta d'un programa formatiu que està cofinançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE).

La formació teòrica, orientada les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, consta d'un curs sobre màrqueting digital orientat a la internacionalització, de 80 hores de duració, així com un curs Superior d'Internacionalització de l'Empresa, de 220 hores de duració. L'objectiu és proporcionar una visió global de l'activitat empresarial internacional i de l'entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

Les beques tenen un any de duració i inclouen a més formació pràctica que es desenvolupa en les filials d'empreses valencianes en l'exterior, en organismes de promoció de la internacionalització -com a oficines comercials i delegacions de Ivace- i en entitats de la Enterprise Europe Network.

Te puede interesar
Lo más visto