Demanen 25 anys de presó per a l'exlegionari que va assassinar la seua parella a Borriol

L'exlegionari José Luís Gallego va fugir a l'Argentina després dels fets al 2018

Successos 03 de junio de 2021 Redacció Redacció
Captura-Jose-Luis-Gallego-Sanchez-2

L'exlegionari José Luís Gallego, va apunyalar -pressumptament- a la seua parella causant la seua mort a Borriol l'any 2018 i, posteriorment, va fugir a l'Argentina pel crim masclista. En aquesta setmana serà jutjat pels fets, on la Fiscalía de l'Audiència Provincial demana 25 anys de presó per delicte d'assassinat amb agreujant de parentiu, a més d'una ordre d'allunyament amb els familiars de la víctima.

L'acte començarà avui i es desenvoluparà durant 5 jornades, celebrades en la Ciutat de la Justícia de Castelló. L'exlegionari, més comegut com «Cigarreta», s'enfronta, a més, a uan indemnització de 150.000 euros per al fill menor d'edat de la víctima, 60.000 euros per a cada pare i 30.000 euros per al seu germà.

Els fets van ocórrer l'1 de setembre de l'any 2018, quan Eva Bou va decidir anar a un festival de música de la ciutat de Benicàssim després de mantindre discussions amb la seua parella. Després li va comunicar a Gallego -vía Whatsapp- que dormiría a casa dels seus pares, però finalment la va recollir ell per a tornar al domicili, 

La víctima va quedar dormida al sofà i Gallego va aprofitar per apunyalar amb una arma blanca de 50 centímetres de longitud la mama dreta de la seua parella fins arribar al renyó, provocant una hemorragia interna massiva mortal.

Gallego va fugir d'Espanya cap a Buenos Aires (Argentina) durant 3 mesos, on va ser detingut per la Policía Federal. Temps després, la Guàrdia Civil va mantindre trucades amb la Policia Federal Argentina per a negociar el seu lliurament i traslladar-lo cap a Espanya.



Te puede interesar
Lo más visto