Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Torna l’Escola d’Estiu del Planetari amb 120 places

Les activitats començaran el 5 de juliol fins a l’agost, amb la inscripció oberta aquest dilluns

Educació 03 de junio de 2021 Redacció Redacció
030621 Veronica Ruiz Planetari

Després d’un any en blanc a causa de la pandèmia, el Planetari de Castelló recupera l’Escola d’Estiu. Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha incidit en què «a més, això significa la reactivació de diferents sectors perquè les activitats les duran a terme empreses especialitzades de Castelló» i ha destacat que l’agenda inclou una àmplia oferta de tallers que cobriran l’horari de vesprada.

Per a l’Escola d’Estiu s’oferten 120 places, repartides en quatre quinzenes amb 30 places per torn. L’escola s'estén del 5 de juliol al 27 d’agost, amb classes de dilluns a divendres (de 9.00 a 14.00 hores) i la inscripció és gratuïta.

L’eix temàtic serà el Sistema Solar i s’inclouran tallers de ciència des de la pràctica i l’experimentació, manualitats, activitats a l’aire lliure i a la zona de tallers del Planetari. A més, també hi haurà jocs cooperatius i esportius i activitats més lúdiques. També es preveu que l’alumnat de l’Escola d’Estiu conega el Planetari, les seues exposicions i puguen veure d’alguna de les projeccions en la sala de la cúpula.

 El grups seran reduïts, amb un màxim de 10 xiquets i xiquetes, per afavorir el compliment dels protocols sanitaris. L’Escola d’Estiu està destinada a xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys i les activitats estaran adaptades a cada franja d’edat.

Les inscripcions s’obrin dilluns 7 de juny (10.00 hores) i es podran fer mitjançant un formulari que troba a la pàgina web https://www.sagals.es/escola-estiu-planetari, operetiu a partir d’eixa data. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 Planetallers d’estiu

 A la programació del Planetari se sumen també els Planetallers, amb un total de 830 places. Les activitats serviran per a adquirir coneixement al voltant de la geometria i l’univers, el medi ambient, el coneixement dels dinosaures, l’astronomia o les dones científiques.

 Aquestes dinàmiques tindran lloc de l’1 de juliol al 28 d’agost, de dimarts a dissabte, de 18.00 a 19.00 hores, amb 20 places cada dia. S’obrirà la inscripció per a cada taller setmana a setmana, el dissabte anterior a la celebració dels Planetaller, a la plataforma Eventbrite de l’Ajuntament de Castelló. Cal assenyalar que les activitats estan a càrrec d’empreses castellonenques especialitzades en cada matèria.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter