Castelló finançarà fins al 50% de les reformes d'interior d'habitatges realitzades des de 2019 

L'ajuda màxima serà de 2.000 euros

General 04 de junio de 2021 Redacció Redacció
María Jesús Garrido 1

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló finançarà fins al 50% amb un màxim de 2.000 euros de reformes d'interior d'habitatges realitzats des de l'11 de setembre de 2019 en la nova convocatòria d'ajudes municipals. La proposta prioritza en la concessió edificis més antics, rendes econòmiques i a residents amb mobilitat reduïda.

«Hem pressupostat un total de 57.000 euros en la convocatòria d'ajudes per a reformes d'interior d'enguany, que són complementàries amb les subvencions del Pla Renhata de la Conselleria d'Habitatge, i que han de servir per a ajudar a millorar les condicions d'habitabilitat i fomentar la rehabilitació», ha explicat la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

La convocatòria comprén actuacions en cuines, banys i accessibilitat i poden ser beneficiàries persones propietàries, usufructuària o arrendatària d'un habitatge situat a Castelló i que hagen presentat la declaració responsable per a l'autorització de les obres amb posterioritat a l'11 de setembre de 2019. Les sol·licituds es poden realitzar fins al 18 de juny en el Registre General (Palau de la Festa), en els registres de les Juntes de Districte o en la seu electrònica (sede.castello.es.)

Les subvencions de la Regidoria d'Habitatge comprén una segona línia de finançament de 3.000 euros per a l'elaboració del certificat d'eficiència energètica. Cada document rebria el 100% del cost amb un màxim de 100 euros.

Te puede interesar
Lo más visto