El Consell aprova subministrar endopròtesi als hospitals que generarà un estalvi de huit milions d'euros

L'acord cobreix endopròtesi de tota mena, no sols vàlvules cardíaques com l'anterior

General 06 de junio de 2021 Redacció Redacció
200320_PRE_plenoConsell

El Ple del Consell ha aprovat un acord marc per al subministrament d'endopròtesi (implants neuroquirúrgics, vàlvules cardíaques, marcapassos i desfibril·ladors automàtics implantables) amb destinació als centres de la sanitat pública valenciana. Es tracta del primer acord marc per a diversos tipus d'endopròtesis (l'anterior afectava només vàlvules cardíaques) i s'estima que generarà un estalvi a les arques públiques d'al voltant de huit milions d'euros.

Aquest acord marc té per objecte la selecció d'empreses que subministraran les endopròtesis, la fixació de preus i l'establiment de tots els termes dels contractes. El pressupost màxim és de 125.797.201,20 euros, el seu començament està previst per al quart trimestre de 2021 i la duració és de dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo un més.

Aquesta licitació s'inclou en el pla d'actuació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a incrementar el percentatge de productes de compra centralitzada fins al 40%, no sols amb l'objectiu d'obtindre els millors preus sinó, sobretot, per a obtindre els productes de major qualitat, i una major equitat i eficiència de les compres públiques.

Te puede interesar
Lo más visto