El CD Castelló nombra a Fernando Gómez Colomer nou director esportiu del club

El nou director esportiu s'incorpora per a les dues pròximes temporades

Esports 09 de junio de 2021 Redacció Redacció
20200603_123543
Font: Loclar.es

El CD Castelló ha arribat a un acord pel qual Fernando Gómez Colomer s'incorpora al club albinegre com a nou director esportiu per a les dues pròximes temporades. Fernando passa a ser el màxim responsable de la planificació esportiva, a proposta d'Ángel Dealbert, qui es converteix en assessor esportiu del Consell d'Administració del club. Per part seua, Xavi Galván completarà la parcel·la esportiva com a nou secretari tècnic.

Fernando Gómez Colomer, al costat de la seua més que coneguda trajectòria com a jugador, té una destacada experiència com a director esportiu en la màxima categoria del futbol espanyol. A més, Fernando compta amb passat albinegre tant com futbolista com en una reeixida etapa com a director esportiu, just després de penjar les botes com a jugador del CD Castelló.

El nou director esportiu serà presentat davant els mitjans de comunicació aquest dimecres de manera telemàtica a les 13 h. a la sala de premsa de l'estadi de Castalia, on compareixerà al costat d'Ángel Dealbert.

Te puede interesar
Lo más visto