Ximo Puig tria Oropesa per a presentar el dispositiu de seguretat d'aquest estiu 

L'alcaldessa, María Jiménez, ha rebut al mandatari i ha agraït al Consell «la seua ferma aposta per convertir les platges en espais segurs»

General 09 de junio de 2021 Redacció Redacció
Visita Ximo Puig2

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat aquest dimecres el municipi d'Orpesa, on ha sigut rebut per l'alcaldessa, María Jiménez. El mandatari ha triat la localitat per a presentar el dispositiu de seguretat i salut pública ‘Estiu destral’ que s'activarà durant l'estiu de 2021.

L'alcaldessa d'Orpesa ha volgut recalcar «la importància de triar el nostre municipi, que ha patit les conseqüències de la pandèmia a l'ésser una localitat turística, per a presentar aquest dispositiu». 

Per part seua, el president de la Generalitat ha recalcat «el gran esforç que ha fet la Comunitat, la qual cosa ens ha convertit en una de les regions d'Europa més segures». La Generalitat ha preparat la segona edició d'un programa que compta amb finançament de la Unió Europea per valor de 4,5 milions d'euros i que oferirà ocupació a 1.000 persones menors de 30 anys. Tot això amb un ferm objectiu: que els propis ajuntaments puguen contractar persones en situació de desocupació per a informar sobre les mitjanes seguretat que han de complir els usuaris. En el cas de la província de Castelló, un total de 19 municipis se sumaran a aquest dispositiu pioner únic en tot el territori nacional.

Després de finalitzar l'acte, Puig ha sigut rebut a l'Ajuntament d'Orpesa per la corporació municipal i ha signat en el llibre d'honor. Jiménez ha aprofitat per a «agrair la sensibilitat del Consell amb la nostra ciutadania així com per recollir totes les demandes que he fet com a alcaldessa en aquests dos anys que porte al comandament».

Te puede interesar
Lo más visto