Castelló contractarà 17 joves per a vetlar pel compliment de les mesures anticovid a les platges

Les persones beneficiàries del programa ‘Estiu Segur’ treballaran com a informadors del protocol sanitari i dels plans de seguretat

General 10 de junio de 2021 Redacció Redacció
Playa Gurugú (arvicho)

L'Ajuntament de Castelló contractarà 17 persones menors de 30 anys per a realitzar labors informatives dins de la campanya ‘Estiu Destral 2021’, amb l'objectiu principal de vetlar pel compliment de les mesures sanitàries per a contindre la covid-19. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha assistit aquest dimecres a la presentació del dispositiu de seguretat i salut pública de la Generalitat per a aquest estiu en el qual s'ha donat a conéixer els objectius i funcions de les persones que seran contractades pels ajuntaments com a auxiliars de platja.

«Les platges de Castelló comptaran aquest estiu amb 17 joves que treballaran informant de les mesures i recomanacions fixades en el protocol covid-19 d'aquest estiu i que, a més, enguany realitzaran labors de col·laboració amb els serveis de salvament», ha indicat Donate.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Ocupació, ja ha iniciat els tràmits per a executar aquest programa. Per a això, en la pròxima Junta de Govern Local s'aprovarà l'acceptació de la subvenció directa de la Generalitat destinada a aquestes contractacions per una quantia que ascendeix a 75.817,62 euros. El total del projecte ascendeix a 147.132,28 euros, dels quals 71.314,66 els aportarà l'Ajuntament.

«Amb aquest programa, contractarem durant tres mesos a 17 persones desocupades menors de 30 anys per a prestar serveis d'interés general, consistents en labors d'informació i suport a la població a les platges de Castelló», ha indicat la regidora d'Ocupació, Patricia Puerta. Està previst que aquestes persones comencen a treballar a partir del 15 de juny. La regidora ha destacat que, gràcies a aquesta iniciativa, s'ofereix una oportunitat laboral a joves de Castelló en situació de desocupació.

Una vegada seleccionades les persones per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), l'Ajuntament de Castelló procedirà a la seua contractació com a auxiliars.

Te puede interesar
Lo más visto