Onda premia als millors expedients acadèmics del curs escolar 2019/2020

L'Ajuntament reconeix als nou alumnes i alumnes que han aconseguit el premi extraordinari al seu rendiment escolar

Educació 10 de junio de 2021 Redacció Redacció
GRUPO

L'Ajuntament d'Onda ha reconegut, en un senzill acte que es va haver d'ajornar per la pandèmia, als nou alumnes ondenses que van aconseguir el premi de conselleria d'Educació al rendiment acadèmic durant el curs escolar 2019/2020.

Així, per part del Col·legi Verge del Carmen s'ha premiat a Irene Blázquez Gómez i Neus Guillamón Serrano; mentre que els millors expedients del CEIP Miralcamp els han aconseguits David Dean Butcovan i Marisela Gustems Escrig. Del col·legi Pio XII s'ha reconegut a Hugo Arrando Palomeque, a Leyre Xavo López i a Arantxa Pesquera Marcilla. Finalment, del centre Maria Rosa Molas han aconseguit reconeixement en Educació Secundària Obligatòria (ESO) les alumnes Marta Cerezuela Piquer i Laura Pradas Beltrán. A tots ells, a més, se'ls ha entregat un xec per valor de 50 euros i un obsequi.

La regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, ha sigut l'encarregada de presentar l'acte, que ha tingut lloc a la sala La Cassola, i ha destacat que «és just reconéixer l'esforç, treball i talent dels joves ondenses que són un exemple per als altres. Des de l'Ajuntament sempre estarem al costat de l'excel·lència educativa, perquè l'educació és la millor garantia per a una societat millor».

Projecte educatiu-emocional

En paral·lel, des de l'àrea d'Educació i Formació s'està duent a terme un programa educatiu-emocional i de dinamització social en el temps lliure dirigit a la població infantil i adolescent de la ciutat, d'entre 6 a 14 anys, que han patit episodis d'angoixa, ansietat o conductes asocials provocades per la situació de pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto