El PSPV-PSOE de Benicàssim proposa construir un segon poliesportiu al municipi

Alcalde assegura que la instal·lació actual està saturada, ja que les celebracions culturals obliguen a interrompre l’activitat esportiva

Política 11 de junio de 2021 Redacció Redacció
2021-06-11 Benicàssim poliesportiu

El portaveu socialista del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, assegura que la instal·lació actual està saturada, ja que les celebracions culturals obliguen a interrompre l’activitat esportiva. El portaveu proposa construir un segon poliesportiu al municipi per cobrir la seua demanda esportiva i cultural. Alcalde assegura que la instal·lació actual està saturada, ja que les actuacions musicals, els sopars, les festes de la nit de cap d’any i altres celebracions culturals que s’organitzen al poliesportiu obliguen a interrompre l’activitat esportiva.

Alcalde explica que el municipi disposa només d’un poliesportiu cobert que és insuficient per a atendre la demanda dels nombrosos clubs d’esports. «A més, les instal·lacions estan antiquades, sense aïllament tèrmic ni ventilació adequada», critica Alcalde. «Benicàssim és un poble turístic que també acull esdeveniments esportius que es realitzen en l’antic velòdrom i omplin establiments hotelers, moltes vegades en temporada baixa, i els i les esportistes mereixen unes instal·lacions en bones condicions», exigeix el portaveu socialista.

Amb tot aquest plantejament, argumenta Alcalde, «el Partit Popular ha de construir un segon poliesportiu, modern i ben condicionat, que servisca per a millorar la disponibilitat de pistes per a tots els clubs del poble i que servirà per a disposar d’un espai lliure en cas de voler celebrar esdeveniments culturals». El portaveu socialista assegura que esta nova edificació comportarà una millora important per a l’economia de tota la ciutat i la possibilitat d’engrandir l’oferta com a seu esportiva.

Te puede interesar
Lo más visto