L'Ajuntament d'Orpesa homenatja l'equip de futbol després del seu històric triomf 

L'equip juvenil de l'Orpesa CF s'ha proclamat campió de Primera Regional Juvenil després d'aconseguir dos ascensos seguits

Esports 12 de junio de 2021 Redacció Redacció
Reconocimiento equipo fútbol

L'Ajuntament d'Orpesa ha rebut als esportistes que integren l'equip juvenil de l'Orpesa CF com a reconeixement a un triomf històric. I és que aquests joves, debutants en la seua categoria, s'han proclamat campions de Primera Regional Juvenil amb dues jornades d'antelació. D'aquesta manera, el quadre groc aconsegueix una fita històrica per al club després d'aconseguir dos ascensos seguits de Segona Regional a Preferent després de la seua victòria per 1-6 a casa del CD Drac Castelló.

L'alcaldessa, María Jiménez, ha felicitat els esportistes, als qui els ha traslladat «l'honor que és per al nostre municipi aquesta victòria». L'alcaldessa ha aprofitat per a assenyalar que «des de l'Ajuntament continuarem apostant per l'esport. Mostra d'això és la inversió que hem realitzat en el camp de futbol per a millorar les instal·lacions, un projecte que estarà llest abans de finalitzar enguany», ha recordat Jiménez.

Per part seua, el regidor d'Esports, Jordi Llopis, ha volgut agrair l'esforç dels esportistes, directiva i cos tècnic i ha reconegut la seua aposta per formar una pedrera de jugadors locals, sent aquesta plantilla campiona integrada pel 90% de futbolistes del municipi. Els futbolistes, equip tècnic i directiva han tingut l'oportunitat de signar en el llibre d'honor perquè la fita que han aconseguit perdure en la història del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto