El PSPV-PSOE de Castelló demana reformular els permisos de maternitat i paternitat en famílies monoparentals

La iniciativa reclama que el progenitor o progenitora puga acumular el temps que correspondria al segon progenitor

General 14 de junio de 2021 Redacció Redacció
INICI-CURS-POLITIC-PSPV54-Blanch-1920x1280
Font: Actualitatvalenciana.com

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat una resolució per demanar a les instàncies competents que les famílies monoparentals puguen acumular el temps del permís de naixement i cura de fills i/o filles que correspondria al segon progenitor, equiparant-se al de les famílies biparentals. Així, tant els menors de famílies monoparentals com els de famílies biparentals podran gaudir del mateix temps de companyia i cura amb el seu progenitor o progenitora.  

Esta iniciativa, presentada i defensada per la secretaria provincial de Sanitat, Mercedes Correoso, al plenari de juny, proposa que «la totalitat del temps en què el nounat o la nounada gaudirà de la companyia, cura i vincles amb el seu progenitor/a o progenitors, siga el mateix, amb independència de l'estructura familiar en què s’integre».

Segons la resolució aprovada, esta mesura es planteja «amb la sana i clara intenció de mantenir una escrupolosa defensa dels drets del progenitor o progenitora monoparental en les seues peculiars circumstàncies i molt especialment els drets i interés superior dels i les menors».

Te puede interesar
Lo más visto