El PSPV-PSOE de Castelló afirma que els agricultors competiran en igualtat de condicions gràcies al nou acord europeu

La senadora i vicesecretaria ha destacat el treball en comú del Govern de Pedro Sánchez amb les institucions comunitàries per arribar a aquest acord

General 16 de junio de 2021 Redacció Redacció
Ana Edo 2
Font: Prensapspvcastello

La senadora i vicesecretaria del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ana Edo, ha afirmat que l'acord entre els EUA i la Unió Europea per acabar amb els aranzels que afectaven els productes agroalimentaris permetrà als agricultors de Castelló «competir en igualtat de condicions i acabar amb una injustícia flagrant». 

«Els cítrics de la nostra província, així com l'oli d'oliva o el vi, es veuran molt beneficiats després d'un any i mig amb una pujada de més del 25%, i els mateixos productors ja no hauran d'assumir l'augment en els costos», afirma la senadora socialista. Cal recordar que les exportacions de cítrics als Estats Units es van veure paralitzades en 2019 per la imposició d'aquests impostos

A més, Edo ha posat en relleu l'important paper i l'interés del govern socialista presidit per Pedro Sánchez, junt amb les institucions comunitàries, per arribar a aquest acord. «És tracta d'un nou tracte reclamat pel partit socialista que beneficia la província de Castelló», ha reafirmat la vicesecretaria provincial.

La senadora i vicesecretaria provincial ha destacat que aquest acord serà molt beneficiós perquè aporta una visió de futur i que mantindrà una estabilitat durant almenys els pròxims cinc anys. «Un fet que beneficiarà no sols als productors sinó també als consumidors, ja que abaratirà els costos dels productes de la nostra terra», ha assegurat Edo.

Te puede interesar
Lo más visto