Benicàssim estrena ecoparc mòbil en la zona sud

El servei de reciclatge s'ha instal·lat enfront del CEIP Palmerar   

General 18 de junio de 2021 Redacció Redacció
ecoparque movil (2)

Benicàssim ha estrenat hui el servei d'ecoparc mòbil en la zona sud per a facilitar al veïnat el depòsit i gestió de residus domèstics.  L'ecoparc mòbil, impulsat per Reciplasa, s'ha instal·lat en l'espai públic existent enfront del CEIP Palmerar, situat en l'Avinguda Mohino amb carrer El Palmerar i ha rebut als primers usuaris durant el matí. L'horari del servei és de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores i el servei estarà operatiu un dijous de cada mes fins al mes de maig del 2022, «amb l'objectiu posat a facilitar una eina continuada a la ciutadania i permetre així que de manera gratuïta puga depositar els residus i garantir el seu correcte tractament» ha indicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell.

Aquest centre de recepció de residus permet el depòsit de més de 40 tipus com a tubs fluorescents, bombetes LED, telèfons mòbils, medicines caducades i radiografies, entre altres.

L'ecoparc mòbil se situarà en la zona sud els següents dijous: 22 de juliol, 19 d'agost, 16 de setembre, 14 d'octubre, 11 de novembre, 16 de desembre, 20 de gener, 24 de febrer, 24 de març, 21 d'abril i 19 de maig.

Cal recordar que, tots els dijous de l'any, Benicàssim disposa d'un altre Ecoparc Mòbil al costat del recinte de mercats (avinguda Joan Carles I) a la disposició de la ciutadania. 

Te puede interesar
Lo más visto