Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules suspén les fogueres de Sant Joan a les seues platges

Prohibeix la realització de qualsevol esdeveniment en les seues platges i activarà un protocol de vigilància

General 19 de junio de 2021 Redacció Redacció
IMG_9485

L’Ajuntament de Nules ha acordat, per segon any consecutiu, suspendre la celebració de la Nit de Sant Joan, que tradicionalment té lloc el 23 de juny a les seues platges, com a mesura preventiva davant la Covid-19.

Així doncs, es prohibeix la realització de fogueres, així com les revetlles, sopars i botellons en les platges de Nules la nit del 23 al 24 de juny. De manera que, aquesta setmana s’han reunit l’alcalde, David García, la regidora de Platges, M. José Esteban, i representants de la Policia Local, de la Guàrdia Civil, de Protecció Civil, i de la Creu Roja per a establir un dispositiu de vigilància en les platges per al compliment de l’esmentada suspensió. No obstant això, sí que es permetrà accedir a les platges per a mullar-se els peus.

Davant aquesta decisió des de l’Ajuntament de Nules es recorda a la població que hi ha que complir totes les recomanacions i normatives de les autoritats sanitàries encara vigents. «Hi ha que prendre decisions pensant en la salut de la ciutadania, per tant aquelles persones que realitzen fogueres a la platja o altres accions no permeses podran ser sancionades», ha afirmat l’alcalde David García.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter