Onda prevé les plagues de paneroles i rosegadors amb un tractament als carrers del municipi

López: «Volem una ciutat neta i tranquil·la per als nostres veïns»

General 19 de junio de 2021 Redacció Redacció
Onda previene las plagas de cucarachas y roedores con un tratamiento en las calles del municipio

L'Ajuntament d'Onda ha intensificat els tractaments contra les paneroles i rosegadors en les arquetes del clavegueram, davant els canvis irregulars de temperatura que fan preveure l'arribada d'aquestes plagues.

Així, una empresa especialitzada està actuant en diferents punts crítics del municipi per a desinfectar les zones en les quals es poden concentrar aquestes espècies. Així mateix, s'han instal·lat nous paranys de rosegadors per a evitar l'augment de plagues de ratolins que pogueren afectar la salut dels veïns.

Sobre aquest tema, l'edil d'Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat: «Volem una ciutat neta i tranquil·la per als nostres veïns i per a això la prevenció és essencial. Des de l'Ajuntament d'Onda continuarem amb aquestes labors de desinfecció que resulten tan importants per al benestar de tots els ondenses».


Tractament davant el mosquit tigre

En paral·lel, el consistori continua amb el programa de prevenció davant el mosquit tigre, en el qual es fan treballs de desinfecció en zones urbanes susceptibles de la seua proliferació. Així, els professionals realitzen un seguiment dels embornals i clavegueram del municipi per a implementar un tractament que evite la reproducció d'aquests insectes.

Te puede interesar
Lo más visto