Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Cooperació destina 4,4 milions d'euros a projectes d'acció humanitària i prevenció de la violència sexual i de gènere

Les sol·licituds es podran presentar fins al pròxim 20 de juliol i es tramitaran exclusivament de manera telemàtica

General 21 de junio de 2021 Redacció Redacció
_DSC4709
Font: Gva.es

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha convocat subvencions per valor de 4.400.000 euros a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) per al finançament de projectes d'acció humanitària d'ajuda a les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat extrema, així com a la prevenció de la violència sexual i de gènere.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la convocatòria d'aquestes ajudes per a 2021, que tenen per objecte el finançament d'actuacions d'emergència orientades a garantir la subsistència de les víctimes de desastres naturals i conflictes armats, o a poblacions en situació de vulnerabilitat extrema, protegir els seus drets, defensar la seua dignitat i establir les bases del seu posterior desenvolupament.

També se subvencionen actuacions de post-emergència per a la rehabilitació i reconstrucció de les infraestructures físiques, econòmiques i socials, i la prevenció i reducció de la situació de vulnerabilitat de comunitats i poblacions víctimes de desastres.

 Igualment, se subvencionen actuacions d'emergència amb dones i població infantil víctimes de violència sexual i de gènere, mutilació genital femenina, tràfic de dones i xiquetes i altres agressions produïdes en moviments transfronterers o als seus països d'origen, dirigides a previndre, reduir el risc, promoure la resiliència, protecció de drets, enfortiment de serveis especialitzats i provisió d'atenció integral.

 Requisits dels projectes

 Les actuacions a subvencionar en aquesta convocatòria consistiran en projectes d'acció humanitària, que s'han d'emmarcar en els principis de l'acció humanitària reconeguts internacionalment. Els projectes podran executar-se en qualsevol país per a contribuir a donar resposta a les necessitats de vulnerabilitat de les persones que pateixen crisis provocades per desastres i conflictes de diversa índole.

 L'import màxim de la subvenció a percebre per a cada projecte no podrà ser superior a 300.000 euros, i les accions tindran un termini màxim d'execució de 12 mesos.

 Així mateix, cada entitat podrà presentar un màxim de dues sol·licituds de manera individual o en agrupació amb altres ONGD.

 El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 20 de juliol i es tramitaran exclusivament de manera telemàtica en la Seu Electrònica de la Generalitat i en la pàgina web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter