L'aeroport de Castelló reuneix més de 50 empreses turístiques en l'acte de promoció de la nova ruta de Sevilla

La reunió de treball ha comptat amb l'assistència de 52 representants empresarials, 19 de Castelló i 33 de Sevilla

General 23 de junio de 2021 Redacció Redacció
aeropuerto-de-castellon
Font: Extraconfidencial.com

L'aeroport de Castelló ha organitzat una reunió de treball amb més de 50 representants d'empreses turístiques -hotels, agències de viatges, cases rurals i altres serveis-, per a donar a conéixer la nova ruta entre l'aeròdrom castellonenc i la capital andalusa.

Així, 52 representants empresarials, 19 de Castelló i 33 de Sevilla, han assistit a la trobada sobre la nova connexió aèria entre la Comunitat i Andalusia, una acció que s'articula a través del conveni de col·laboració de Aerocas amb Turisme Comunitat Valenciana.

El conseller de Política territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, afirma: «L'oportunitat promocional que la nova ruta ofereix a la Comunitat Valenciana és clau per a reactivar el sector turístic després de molts mesos de paràlisis per la pandèmia de COVID-19».

Per part seua, el director comercial d'Air Nostrum, Juan Corral, ha manifestat que el percentatge de reserves s'està incrementant setmana a setmana i ja s'ha venut el 10% del total de bitllets d'aquest estiu.

«Són dades molt positives, tractant-se d'una ruta nova i tenint en compte que en aquesta campanya, marcada encara per la covid-19, les reserves es realitzen amb molt poca antelació», ha afegit Corral, qui ha avançat que la previsió és aconseguir entre el 50 i el 70% al final del període de reserves.

Segons ha assenyalat el representant de l'aerolínia, les primeres reserves s'han realitzat principalment a través de la pròpia web de l'aerolínia, «però s'estan començant ja a realitzar des de les agències i la tendència és que s'incremente més per aquesta via que per l'altra». En aquest sentit, ha subratllat la importància del 'workshop' que reuneix operadors turístics de Castelló amb agències de viatges de Sevilla.

D'altra banda, Juan Corral ha detallat que la majoria de viatgers i viatgeres procedents d'Andalusia estan reservant per a una estada d'una setmana o més, la qual cosa és molt positiu a l'efecte de l'impacte econòmic en el sector turístic de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto