Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La platja de la Petxina d'Orpesa acull el torneig Mediterranean Beach Volley 

Es tracta d'una prova puntuable en el ránking nacional en la qual participaran un total de 31 parelles femenines i altres 20 masculines 

Esports 25 de junio de 2021 Redacció Redacció
Mediterranean Volley Beach2

La platja de la Petxina d'Orpesa serà escenari, aquest cap de setmana, del torneig nacional Mediterranean Beach Volley, un esdeveniment que es desenvolupa del 19 de maig al 15 d'agost i que recorre diferents punts de la costa de la Comunitat. Així, la competició aterra en el municipi després de fer parada a València, Sagunt i Alacant.

Serà dissabte que ve i diumenge (26 i 27 de juny) quan el municipi aculla aquest nou esdeveniment esportiu, una prova puntuable per al ránking nacional de volley platja. En total, participaran 31 parelles femenines i altres 20 masculines inscrites en la modalitat PRO que disputaran diferents partits en 11 pistes en horari de demà (de 9.00 a 14.00) i de vesprada (de 16.00 a 20.00 hores).

Tal com ha explicat el regidor d'Esports, Jordi Llopis, «el nostre municipi tornarà a convertir-se en seu esportiva amb la celebració d'aquest torneig nacional que atraurà fins a l'arena a esportistes d'altíssim nivell i dinamitzarà la pràctica esportiva a les nostres platges».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter