Nules abonarà la totalitat de la taxa de terrasses de bars i restaurants

L'Ajuntament de Nules s'ha reunit amb els membres de la junta directiva d'Ashocas i han acordat la bonificació

General 05 de mayo de 2020 Redacció Redacció
IMG_4391
Font: Departament de premsa de Nules

L’Ajuntament de Nules ha acordat amb Ashocas bonificar la taxa que paguen bars i restaurants per les terrasses. Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, explica: «Tots els grups municipals hem acordat per unanimitat que els bars i restaurants amb terrassa estiguen exempts de pagar aquesta taxa durant tot aquest any, de manera que no se’ls cobrarà  des del mes de maig fins a desembre i a més se’ls tornarà els mesos d’aquest any que ja han pagat».  

L’Ajuntament està treballant en la realització d’un estudi enfocat a l’ampliació de l’aforament de les terrasses de bars i restaurants per a que puguen prestar el mateix servei que abans de la declaració de l’estat d’alarma i sense un cost addicional. A més també s’agilitzarà els permisos als locals que sol·liciten aquests espais a l’aire lliure, que actualment no tenen terrassa i presenten condicionants per tenir-la, i que estiguen interessats en obrir el dia 11 de maig.

Per altra banda, en relació als locals d’oci nocturn s’està estudiant la possibilitat de que puguen albergar gent en la via pública perquè l’aforament en l’interior és molt reduït.

Així mateix, l’alcalde de Nules ha traslladat aquestes mesures a l’Associació Hostalera de Castelló (Ashocas) en la reunió que ha mantingut hui amb els membres de la junta directiva.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers