Onda dona inici a la ‘Escoleta d’Estiu 2021’ amb 550 alumnes i tres modalitats diferents

Els xiquets i xiquetes ondenses podran gaudir de l'art, la ceràmica i l'esport

General 28 de junio de 2021 Redacció Redacció
Escoleta - Onda

La Escoleta d’Estiu 2021 ha donat el tret d'eixida a la seua programació amb 'Estiu Esportiu’, una de les tres variants que ofereix l'Ajuntament d'Onda aquesta edició. Així, des del divendres 25 de juny al 7 de setembre, els xiquets i xiquetes ondenses poden gaudir d'unes divertides vacances d'estiu, a través d'aquestes tres modalitats.

Art, ceràmica i esport són les tres temàtiques que es realitzaran en el col·legi Baltasar Rull, el Museu del Taulell Manolo Safont, el pavelló polifuncional i el Casal Jove respectivament, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores. Així, el consistori pretén fomentar els bons hàbits de l'esport entre els més xicotets i donar a conéixer el patrimoni artístic i cultural del municipi que durant segles ha estat marcat per la ceràmica.

De la mateixa manera, l'Ajuntament ha habilitat un servei d'acolliment, sense cost addicional, de 8.00 a 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores, per a oferir una major conciliació per part de les famílies ondenses. Sobre aquest tema, la regidor d'Educació, Estela Badenes ha ressaltat: «Volem oferir activitats lúdic-educatives que faciliten la conciliació laboral i familiar de les famílies».

Calendari escolar 2021/2022

Paral·lelament, en compliment de la normativa vigent, el Consell Escolar Municipal ha aprovat sol·licitar a la Conselleria d'Educació que la setmana de festes patronals d'octubre siga no lectiva i sol·licitarà que el dilluns 25 d'abril, dia en què se celebra la festivitat de Sant Vicent, siga lectiu.

Te puede interesar
Lo más visto