Castelló programa un estiu d'activitats esportives a la platja del Gurugú

Braina destaca que s'ha elaborat un programa per a xiquets, xiquetes i persones adultes que conjumina esport amb el gaudi de la platja

Esports 30 de junio de 2021 Redacció Redacció
26-06-21 Omar Braina en el parque ciclista

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d'Esports, ha programat una sèrie d'activitats esportives per a aquest estiu que tindran lloc a la platja del Gurugú en els mesos de juliol i agost. El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat que s'ha organitzat una programació esportiva estival que agrupa esport i vida saludable amb el gaudi de les platges i que s'ha pensat per al gaudi per part de persones de totes les edats.

El programa d'activitats comença el pròxim 1 de juliol amb cursos d'iniciació i perfeccionament de voleibol a la platja, una activitat destinada a la població infantil i juvenil i a la qual poden apuntar-se persones d'entre 10 i 18 anys. Aquesta activitat es desenvoluparà en dues zones de la platja del Gurugú els dilluns i dimecres o dimarts i dijous. Les persones interessades hauran d'inscriure's en les oficines del Patronat d'Esports (mitjançant cita prèvia telefonant al 964 236512). Els cursos, amb un preu de 40,60 euros, finalitzaran el 31 d'agost i en ells col·laboren el Club Volei Mediterraneo i el Club Volei L’Illa Grau.

També a la platja del Gurugú, en la zona enfront del pàrquing d'autocaravanes, es realitzaran activitats gratuïtes i sense necessitat d'inscripció. En aquest cas, són activitats físiques per a persones adultes que tindran lloc de dimarts a dijous en horari de 19.00 a 20.00 hores i de 20.00 a 21 hores. En total, huit sessions setmanals de GAP, Estiraments i relaxació, Circuit Training, Pilates, Cubbá i Bachata.

A més, s'ha organitzat gimnàstica de manteniment a la platja del Gurugú, en la zona al costat del punt bebé. En aquest cas, les activitats tindran lloc dins de l'aigua, de 9.00 a 10.00 hores del matí els dilluns, dimecres i divendres. Aquesta activitat es desenvoluparà del 2 de juliol al 30 d'agost, amb un preu de 34,61 euros i és necessari inscripció en les oficines del Patronat d'Esports.

Al costat de totes aquestes activitats esportives, el Patronat Municipal d'Esports obrirà aquest estiu la piscina de la Pineda del 3 de juliol al 28 d'agost en horari d'11.00 a 20.00 hores

Te puede interesar
Lo más visto