Sanitat començarà a vacunar la setmana vinent a l'alumnat universitari que participarà en programes Erasmus

Salud Pública subministrarà les 5.000 dosis necessàries als serveis de prevenció propis de les universitats

Educació 29 de junio de 2021 Redacció Redacció
la-consejera-de-sanidad-de-la-comunidad-valenciana-ana-barcelo-foto-gva-1 (1)
Font: Consalud.es

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, s'han reunit aquest dilluns amb els rectors i les rectores de les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

La titular de Sanitat els ha informat de la planificació de la vacunació de l'alumnat universitari que participarà en programes de mobilitat i de pràctiques internacionals durant el pròxim curs 2021-2022.

Salut Pública remetrà a les universitats les 5.000 dosis necessàries per a iniciar la vacunació la setmana vinent en els serveis de prevenció propis dels centres universitaris.

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat que gràcies a la col·laboració de la Generalitat i de les universitats, aquells alumnes que tenien previst realitzar estades en l'exterior podran dur a terme els seus plans, tal com estava previst, i en les màximes condicions de seguretat.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha agraït «la inestimable col·laboració de les universitats perquè els alumnes reben la pauta completa de vacunació que els permetrà accedir a les beques a l'estranger».

Te puede interesar
Lo más visto