Onda ajuda a més de 100 joves a trobar una oportunitat laboral

El govern municipal posa en marxa el fòrum ‘Onda Work Talent’ per a potenciar el talent dels joves ondenses

General 29 de junio de 2021 Redacció Redacció
ONDA WORK TALENT

L'Ajuntament d'Onda, en la seua aposta per fomentar l'ocupabilitat del col·lectiu jove ondense, ha posat en marxa Onda Work Talent, un fòrum amb Empreses de Treball Temporal (ETT’s) en el qual han pogut participar més de 100 veïns. Així, el Centre de Formació per a l'Ocupació, Onda Inserida, ha acollit aquest matí aquest esdeveniment que ha començat amb un col·loqui de ETT’s en el qual han participat les empreses Adecco, Interim, Iman i Randstad.

Amb el propòsit de preparar al col·lectiu jove cap al seu enlairament al món laboral, així com, a aquells que ja tenen experiència en aquest àmbit, el govern municipal els ha oferit les eines per a trobar un treball de qualitat, com per exemple, com preparar un currículum o triomfar en una entrevista de treball.

El fòrum s'ha centrat en la realització de tallers sobre diverses temàtiques com a tècniques de cerca d'ocupació, marca personal o com treballa una ETT, entre altres. A més, el personal d'Onda Inserida ha aprofitat l'ocasió per a atendre presencialment a tots aquells veïns que han volgut inscriure's a l'agència i així poder participar en els processos de selecció i cursos formatius que es duen a terme.

Sobre aquest tema, l'edil d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat «el bon acolliment» per part dels joves i ha comentat que des d'aquest equip de govern «continuarem ajudant els joves a incorporar-se al món laboral i a formar-los perquè puguen comptar amb les eines necessàries per a millorar les seues oportunitats d'ocupabilitat».

Connexió Jove

Onda Work Talent s'inclou dins del programa ‘Connexió Jove’, impulsat per l'Ajuntament d'Onda, gràcies al qual s'han posat en marxa altres iniciatives per a ajudar els joves a trobar treball com els cursos formatius 'Troba treball des del teu mòbil' o 'Com superar la teua entrevista de treball'. Les persones interessades a realitzar algun d'aquests cursos encara poden apuntar-se a través del portal d'ocupació municipal: https://onda.portalemp.com/cursos.html

Te puede interesar
Lo más visto