Loquillo obri aquesta nit el teló del Festival Peníscola From Stage

El llegendari cantant de rock arranca l'esdeveniment musical que comptarà amb deu cites més i propostes de diferents gèneres

02 de julio de 2021 Redacció Redacció
PFS2021

Loquillo serà avui qui inaugure el certamen musical que acollirà Peníscola durant la primera quinzena d'aquest mes de juliol. El Peníscola From Stage començarà avui amb tot un clàssic, a partir de les 23.00 hores, en el recinte de concerts, ubicat als peus de la ciutat antiga i a la vora de la mar Mediterrània

Es tracta d'una actuació molt especial, ja que és l'única que l'artista protagonitzarà en la província enguany. La seua personal visió del rock i la seua popularitat transcendeix l'àmbit musical, forma part activa de la història i del llegat cultural d'aquest país. Carismàtic, valent, eclèctic, tot terreny, audaç, lliure. Una icona transversal, alié a les modes, supervivent a les tendències i incansable protagonista en la memòria musical.

El cantant sorprendrà el públic amb el seu nou disc, El último clásico, una col·lecció de deu temes en col·laboració amb els millors compositors nacionals. Leiva, Santi Balmes, Marc Ros, Carlos Zanón, Luis Alberto de Conca, Gabriel Sopeña, Mario Cobo, Josu García i Igor Paskual formen la llista creativa d'aquesta peça sonora que molt prompte formarà part indissoluble del seu repertori.

«Estem molt il·lusionats per recuperar aquest Festival després de l'aturada de l’any passat. Reprendre l'activitat cultural i d'oci per a la nostra oferta com a destinació turística és fonamental, ens suma atractiu i aferma la nostra capacitat competitiva» ha valorat la regidora de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola, Raquel París, qui ha recordat que l'esdeveniment compta amb importants mesures i protocols de seguretat, per complir  les recomanacions sanitàries.

El llegendari cantant de rock arranca avui aquest esdeveniment musical que comptarà amb deu cites més i propostes de diferents gèneres, des de Sergio Dalma, passant pel violí d’Ara Malikian, fins a la nit indie de León Benavente.

Després del concert d'aquesta nit, el PFS comptarà, a més, amb els Vivancos i el seu espectacle de dansa; amb Martita de Graná en la seua oferta de monòlegs d'humor, i amb Jan Bolkvist com a proposta estrella de la nit dedicada a la música electrònica. 

El públic més jove podrà gaudir d’Stay Homas, Sofía Ellar o el rap de Kidd Keo, a més de la proposta per als xiquets de la casa, un espectacle infantil de Pepa Pigg i Ben & Holly's.

«Un cicle eclèctic, per a tots els públics, que aposta per consolidar-se com una de les cites musicals de l'estiu» ha manifestat el mateix alcalde de la localitat, Andrés Martínez, que ha recordat la importància de donar suport a la recuperació i la promoció de l'activitat cultural.

L'organització del Festival informarà pròximament sobre la possibilitat de reagendar el concert de Zoo Posse per a una altra data o del procediment per a la devolució total de les entrades.

Lo más visto