La Policia Local realitza 149 denúncies al juny per incomplir les mesures per a contindre la covid-19

El Cecopal constata un repunt de la incidència acumulada i demana prudència en la fase de ‘obertura progressiva’

Successos 05 de julio de 2021 Redacció Redacció
unnamed
Font: Abuc-system.com

El Centre de Coordinació Operatiu municipal de l'Ajuntament de Castelló (Cecopal) reunit aquest divendres ha realitzat balanç de les denúncies per incompliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 imposades durant el mes de juny. En total, s'han realitzat 149 propostes de sanció de les quals 99 d'elles són per no portar mascareta o portar-la incorrectament (denúncies realitzades abans que entrara en vigor la fi de l'obligatorietat de portar-la en exteriors) i altres 50 per consum d'alcohol al carrer. A més, s'ha constatat un lleuger repunt de la incidència acumulada del virus a la ciutat de Castelló. i altres 50 per consum d'alcohol al carrer.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, i director delegat del Cecopal, ha realitzat una crida a la prudència davant la fase ‘d‘obertura progressiva’ i fi d'algunes restriccions com el ‘toc de queda’ i la no obligació de portar mascareta en espais oberts i mantenint la distància de seguretat. «En els últims dies s'està donant un repunt de la incidència acumulada a la ciutat i en municipis confrontants que coincideix amb l'augment de la mobilitat, de les relacions socials i amb una certa relaxació de les mesures de prevenció», ha manifestat Donate, que ha realitzat una crida a la prudència.

Les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública situen la incidència acumulada de Castelló en 58,53 casos positius enfront dels 35 d'inicis d'aquesta setmana. A més, en el Cecopal s'ha abordat que és just la franja dels col·lectius encara no vacunats on s'estan detectant els casos. «Per això, hem de mantindre la cautela i no baixar la guàrdia per a evitar nous repunts en l'actual fase d'obertura progressiva en la qual estem i ser prudents mentre no estiga més avançat el procés de vacunació massiva», ha indicat Donate.

Te puede interesar
Lo más visto