Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consell amplia fins als 12,8 milions d'euros les ajudes al sector de l'oci nocturn

El Consell aprova incrementar en 4,8 milions d'euros la dotació inicial prevista en el decret llei que ascendia a 8 milions

Economía 05 de julio de 2021 Redacció Redacció
780_0008_6021061_26678d48d03359188972dd7e4be0109e
Font: Elpuntavui.cat

El Consell ha aprovat la modificació del Decret llei 4/2021, de mesures extraordinàries dirigides a persones físiques o jurídiques explotadores d'establiments públics d'oci nocturn de la Comunitat Valenciana obligats al cessament de la seua activitat amb motiu de les mesures per a la prevenció de la COVID-19, per la qual s'augmenta la dotació pressupostària inicial en 4,8 milions d'euros fins a aconseguir els 12,8 milions d'euros.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha explicat, en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, que la mesura permetrà donar resposta a les sol·licituds presentades i que, complint els requisits exigits per la norma, s'han quedat sense ajuda.

En aquest sentit, la vicepresidenta ha recordat que, inicialment, l'import d'ajudes previst en el decret llei ascendia a 8 milions d'euros.

«Donat el nombre de sol·licituds rebudes és necessari ampliar el crèdit inicialment previst perquè centenars de persones físiques i jurídiques gestors d'establiments d'oci nocturn, que van presentar la seua sol·licitud dins del termini i que han acreditat reunir els requisits establits perquè puguen rebre l'ajuda», ha assegurat Oltra.

D'aquesta manera, el Consell destinarà un muntant total de 12,8 milions d'euros «a un sector que ha patit, i continua patint, de manera especial les conseqüències de la pandèmia», ha indicat la vicepresidenta.

Aquesta modalitat d'ajudes està dirigida a pubs, café cantant, café concerte i café teatre (establiments de tipus A) i discoteques, sales de ball i sales de festa (establiments tipus B).

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter