Ros (PSPV-PSOE) celebra la licitació de 7,44 milions d'euro per a la conservació de les carreteres en Castelló

La diputada nacional assegura que aquestes obres ajudaran a millorar la seguretat de les carreteres i garantiran una millora en el dia a dia de les persones

General 09 de julio de 2021 Redacció Redacció
Susana Ros

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l'executiva federal, Susana Ros, ha celebrat la licitació del contracte per a la conservació de carreteres estatals en la província de Castelló per un import de 7,44 milions d'euros per part del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. «Una volta més, el Govern de Pedro Sánchez a través del ministeri que dirigeix José Luis Ábalos, demostra amb fets el seu compromís amb les comarques de Castelló».

Ros ha valorat l'impacte que aquestes obres tindran en Castelló que, «no sols ajudaran a millorar la seguretat de les carreteres, sinó que garantiran una millora en el dia a dia de les persones que circulen per les mateixes». «En definitiva, es tracta de salvaguardar la seua accessibilitat, posant l'interés dels ciutadans en el centre de les polítiques públiques», ha afegit la dirigent socialista.

Per a Ros, «el treball del ministeri de José Luis Ábalos demostra que una altra política d'infraestructures és possible, una política basada a atendre la ciutadania, garantir la seua seguretat i facilitar al màxim les seues necessitats diàries».

Aquesta licitació preveu obres en diferents trams de les carreteres N-340 (Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Torreblanca, Cabanes i Orpesa); N-232 (Vinaròs, Sant Jordi, Traiguera, La Jana, Xert, Vallibona i Morella); N-238 (Vinaròs), N-340a (Castelló de la Plana i Benicàssim) i N-232a, amb una duració del contracte de tres anys i una possible prorroga per altres dos anys. I té, com a objectius principals, la conservació de les vies nacionals, l'explotació eficaç dels recursos públics i el compliment amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El pla inclou actuacions com: vigilància i atenció a accidents i incidents, serveis viaris hivernals, servei de control de túnels i comunicacions, manteniment d'instal·lacions, establiment d'inventaris i reconeixement de l'estat de la via, agenda d'informació d'estat i programació, ajuda a explotació i estudis de seguretat viària, i manteniment dels elements de la carretera amb adequats nivells de qualitat.

Te puede interesar
Lo más visto