El Triatló Sprint d'Orpesa estrena al setembre nova distància

La prova comptarà amb la modalitat super sprint per a tots aquells que vulguen iniciar-se en aquesta pràctica esportiva

Esports 11 de julio de 2021 Redacció Redacció
Presentación Triatlón Sprint 2021

El municipi d'Orpesa, en la seua aposta per convertir-se en seu esportiva, es prepara per a acollir la sisena edició del Triatló Sprint, un esdeveniment que tindrà lloc el 5 de setembre. Així ho han anunciat en la presentació que s'ha celebrat aquest matí en el saló de plens de l'Ajuntament i a la qual han assistit l'alcaldessa, Araceli de Moya; la primera tinenta d'alcaldessa, María Jiménez; així com el regidor de l'àrea, Jordi Llopis; i la presidenta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Vanessa Huesa. 

Es tracta d'un esdeveniment esportiu amb el qual «posem en valor la nostra localitat i amb el qual esportistes i aficionats poden aprofitar per a visitar tot el que amaga Oropesa», ha explicat la primera edila. Per part seua, el regidor d'Esports ha destacat que enguany la prova comptarà amb una novetat. I és que «estrenem la modalitat super sprint, que consistirà en 300 metres de natació, 6 quilòmetres de bicicleta i 1,5 km de carrera, una distància perfecta per a iniciar-se en el triatló», assenyala el munícipi.

I els més experimentats podran atrevir-se amb la modalitat sprint (750 natació, 17 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres a peu). Des de l'organització, han agraït «la labor i la promoció per part de l'Ajuntament de la pràctica del triatló i han animat als aficionats a participar en aquesta prova que se celebrarà en un marc incomparable».

Les inscripcions s'obriren el 8 de juliol, i es poden realitzar a través de la pàgina oficial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (www. triatlocv.org). Cal recordar que la prova es realitzarà seguint totes les mesures de seguretat establides per a complir amb els protocols anti-covid.

Te puede interesar
Lo más visto