Per al 65% dels espanyols és molt important l'estat de càrrega del mòbil

L'1% de la població no para atenció al seu bateria perquè té càrrega ultraràpida

General 11 de julio de 2021 Redacció Redacció
bateria-telefono-movil
Font: Ocu.org

El mòbil s'ha convertit en indispensable pel que el seu bateria és l'element absolutament necessari perquè sense bateria no hi ha mòbil i sense mòbil. Així ho demostra un estudi realitzat per OPPO España, marca número 1 de dispositiu intel·ligents a la Xina i 4a a Europa, a una mostra de 1556 espanyols a través de la plataforma Toluna Start.

L'estudi llança que per al 65% dels espanyols és molt important la bateria del mòbil arribant fins i tot a generar-los ansietat si baixa massa i estan fora de casa. Únicament al 5% de la població li és igual, declaren que, si se li apaga el mòbil fora de casa, millor que millor. Al 30% només li importa si està esperant una crida o ha demanat un taxi.

Hàbits de càrrega: quan carreguem el mòbil, tipus de carregadors

A la meitat dels espanyols no li agrada quedar-se amb menys del 20% de bateria i diu carregar-ho diàriament, més d'un terç únicament l'endolla quan el mòbil avisa de bateria baixa, el 10% quan la bateria està sobre el 5%, el 3% apura fins al final i solo l'1% ho carrega quan s'apaga. I l'altre 1% no li para atenció perquè el seu mòbil té càrrega ultraràpida i no el preocupa. En línies generals, es tracta d' una societat preocupada diàriament per la càrrega del mòbil.

Els espanyols ixen de casa amb el mòbil carregat al 100% quan saben que passaran el dia fora, però es divideixen en dos grups equidistants: els que confien que dure tot el dia i els que porta un carregador per a endollar-lo on i quan puguen. Un 23% porta una bateria externa, el 21% activa la manera estalvi d'energia, el 9% porta altres dispositius que li permeten la càrrega reversible i el 7% ho posa, a estones, en manera avió.

El 23% dels espanyols porta sempre un carregador en la bossa o motxilla i el 34% en el cotxe. Són més dones les que ho porten amb si i més homes els que ho porten en el cotxe. El 25% té carregador en el treball i el 91% a casa.

 A l'hora de carregar el mòbil, el 50% usa el carregador de fàbrica sent reticent a usar uns altres, el 15% usa qualsevol, encara que sap que no és el correcte, el 10% també usa qualsevol, però li és igual realment, 3% usa carta sense fil i la resta cable USB o càrrega reversible. Un 11% dels espanyols afirma ja fer ús de la càrrega ultraràpida.

La càrrega ultraràpida com a requisit indispensable

Els espanyols tenen en compte a l'hora de comprar un mòbil nou: el preu el primer i més important seguit que tinga molta memòria, una pantalla gran, unes bones cambres, càrrega ultraràpida, 5G i un disseny premium. Pel que fa a la bateria, el més important per als espanyols és la resistència i durabilitat, que es puga carregar super ràpid, els cicles de càrrega o la resistència, per ordre d'importància.

 A més de la meitat dels espanyols li encantaria que el seu mòbil poguera carregar al 100% en només 30 minuts i hi ha marques com OPPO que ja ho permeten amb la seua càrrega SuperVOOC. El 58% ja coneix aquesta opció, sent els més joves de 18 a 34 anys els que més coneixement tenen sobre això en un 69%. És interessant veure que la càrrega ultraràpida està entre les característiques més importants que ha de tindre un mòbil nou ja que el 28% de la població així ho afirma. Per als majors de 55 anys i en un 35% és un requisit indispensable.

 Bateria a l'estiu, Apps i altres

El 49% navega per les seues xarxes socials, el 44% escolta música, el 24% veu pel·lícules o sèries i la resta llig en el mòbil, usa l'App de ràdio, de podcast o de meditació. Només un 17% no usa el mòbil en vacances.

Les Apps més usades pels espanyols són: missatgeria instantània com WhatsApp, WeChat o Telegram seguit de YouTube, Facebook, el correu electrònic, Instagram, Apps de jocs, el GPS, la banca en línia i finalment streaming via Netflix, Amazon, Movistar o HBO. 

Quan la bateria afluixa: el 31% apaga el mòbil fins al moment just en què ha d'usar-lo, 18% desactiva la transferència de dades, 15% demana un carregador i un altre 15% es compra un.

Al 13% dels espanyols se li ha acabat la bateria del mòbil alguna vegada mentre estava a la meitat de la trucada més important de la seua vida, l'11% va perdre una cita per no poder avisar que arribaria tard o es va quedar sense compra en el super per no poder pagar-la. El 9% no va poder pagar el taxi i el 5% no es va poder pujar a l'avió o tren perquè se li va acabar la bateria just en aqueix precís instant.

Te puede interesar
Lo más visto