Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Sant Jordi programa més de 30 esdeveniments per les seues Festes Majors entre el 23 de juliol i el 2 d'agost

Begoña Ferreres: «És important extremar les mesures de seguretat sanitària per a evitar el contagi pel coronavirus»

General 14 de julio de 2021 Redacció Redacció
IMG-3523

L'Ajuntament de Sant Jordi ja ha elabora un intens i atractiu programa per a les seues Festes Majors, que inclou més de 30 esdeveniments entre el 23 de juliol i el 2 d'agost. L'equip de Govern ha volgut que enguany, especialment, tots els ingressos que es generen siguen a títol benèfic per a ajudar al fet que l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l'ONCE i ATENEU Maestrat puguen desenvolupar la seua intensa labor social.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha destacat precisament que totes les festes d'enguany tindran un component solidari perquè els ingressos procedents de la venda d'entrades i tiquets es destinaran a ajudar a l'Associació Espanyola contra el Càncer, l'ONCE i ATENEU Maestrat. É«s un any molt especial, en el qual aquestes associacions solidàries, necessiten el nostre suport més que mai, per la qual cosa hem decidit que tots els ingressos tinguen un component purament benèfic».

L'alcalde de Sant Jordi ha signat el conveni amb la presidenta de Ateneu Maestrat, en el qual s'augmenta la subvenció directa a 1.500 euros, la major entre els xicotets municipis que col·laboren amb aquesta institució.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que Ateneu Maestrat dona un servei únic i essencial a la comarca, «per la qual cosa entenem que és important ajudar-los augmentant la nostra quota, per la qual cosa som els que més aportem de manera directa entre els pobles xicotets. A més, rebran l'ajuda solidària que pactem amb els organitzadors dels festejos taurins previstos per a aquest estiu».

Limitacions per a previndre el risc de contagi

L'alcalde ha destacat l'intens treball que ha fet l'edil de Festes, Begoña Ferreres, per a fer un «programa de festes tan atractiu», malgrat les limitacions que encara hi ha per culpa de la pandèmia del coronavirus. Iván Sánchez i Begoña Ferreres, per aqueix motiu, han insistit tant als organitzadors dels diferents esdeveniments, així com als veïns i visitants de Sant Jordi «que extremen les mesures de seguretat sanitària per a previndre el contagi per culpa del coronavirus».

Ferreres ha volgut destacar que «malgrat les restriccions, mantenim els actes tradicionals com són el dia de la Dansa, el dia de les Paelles i el dia de la Vaca, quan es podran degustar les calderes típiques del dia de la vaca. Els festejos taurins tornen a ser protagonistes, amb una àmplia programació taurina, que tindrà lloc en la plaça portàtil situada a l'esplanada del poliesportiu municipal».

A més, la regidora de Festes també ha posat en valor que hi haurà grans actuacions musicals, com durant la vesprada especial de sarsueles i musicals, així com actuació estrela amb un monòleg a càrrec de l'artista local Oscar Ens Xifre. D'altra banda, també cal destacar la típica entrada infantil amb bous de carretó, el dissabte 24 de juliol.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter