El 81,28% dels estudiants presentats a la Prova Extraordinària d'Accés a la Universitat supera els exàmens

S'han examinat 2.174 alumnes en la fase obligatòria, dels quals 1.773 han resultat aptes

Educació 16 de julio de 2021 Redacció Redacció
alumno-estudiante
Font: Ui1.es

El 81,28% de l'alumnat valencià que s'ha presentat a la convocatòria extraordinària de Juliol de les Proves d'Accés a la Universitat han superat els exàmens. En total, dels 2.174 alumnes examinats de la fase obligatòria, han resultat aptes 1.773 estudiants. Aquesta xifra suposa un 16,71% menys d'estudiants aptes en relació amb la convocatòria ordinària de juny.

D'altra banda, s'han presentat només a la fase voluntària de les PAU un total de 940 estudiants, dels quals 172 estudiants procedeixen de cicles formatius i 768 de batxillerat. Amb el que la xifra global d'alumnes presentats a la convocatòria extraordinària de les PAU enguany ascendeix a 3.114 estudiants.

Quant als percentatges d'aprovats, la UMH és el centre amb major percentatge d'alumnes aprovats, amb un 87,64% d'aptes; li segueix la UV amb un 82,95% d'aptes; la UA compta amb un 79.14% d'aptes seguida de l'UJI amb un 78.63%, i la UPV amb un percentatge del 78.04% d'aptes.

La nota mitjana obtinguda pels alumnes que han superat Fase Obligatòria de les PAU al juliol ha sigut d'un 5,187; en el cas de les dones la nota mitjana ha sigut lleugerament superior a la dels homes, amb un 5,210 enfront del 5,162 dels homes.

Per universitats, la nota mitjana més alta ha sigut per a la UMH amb un 5,494; els estudiants examinats per la UV han obtingut una mitjana de 5,206; li segueixen els estudiants presentats en la UA amb una mitjana de 5,064; un 5.061 els de l'UJI, i una mitjana de 5,058 han obtingut els estudiants examinats en la UPV.

Les sol·licituds per a la revisió d'exàmens es presentaran els dies 16, 19 i 20 de juliol. Finalitzant el termini el dimarts 20 de juliol a les 14 hores.

La Comissió Gestora dels Processos d'Accés i Preinscripció, publicarà la resolució de les revisions, incloent, si és el cas, la tercera revisió, el dia 22 de juliol.

Admissió universitats

El pròxim dia 16 de juliol es publicarà el resultat de la preinscripció a les universitats. El termini de presentació de reclamacions serà els dies 19, 20 i 21 de juliol, de manera telemàtica a través de la web: www.preinscipción.gva.es

La resolució de les reclamacions es publicarà el 23 de juliol.

Els estudiants que no hagen obtingut l'accés a la titulació universitària desitjada, i es troben en llista d'espera, hauran de consultar les web de les universitats per a continuar confirmant el seu interés en la titulació desitjada.

Així mateix, l'alumnat que no obtinguera plaça quan es resolga el procés d'inscripció amb l'assignació inicial o posteriorment en la gestió de les llistes d'espera que realitzen les universitats, haurà de consultar les seues pàgines web, o posar-se en contacte amb la universitat el mes de setembre, per a sol·licitar les places que hagen quedat vacants

Te puede interesar
Lo más visto